Dansschool VDRG geeft Gentse stadsbestuur een oranje signaal

dansschool GentDansschool VDRG geeft Gentse stadsbestuur een oranje signaal! Op maandag 27 januari zal een groot aantal VDRG sympathisanten voor het stadhuis de vraag naar een nieuwe locatie kracht bij zetten.

De VDRG is met zijn ruim 1500 leden één van de grootste erkende sportclubs van Gent. De hoofdlocatie en belangrijkste accommodatie van dansschool VDRG is gelegen op de Gasmeterlaan in Gent. In de zomer van 2016 wordt begonnen met de afbraak van deze gebouwen. Een eigen accommodatie is van levensbelang voor de dansschool omwille van organisatorische en economische redenen. Geen eigen hoofdlocatie betekent heel eenvoudig geen VDRG meer.

Al vele jaren levert het VDRG bestuur grote inspanningen om een geschikte locatie te zoeken en hiervoor de goedkeuring te krijgen van het Gentse stadsbestuur. Vele opties werden door het stadsbestuur gewikt en gewogen, maar tot op heden wisten zij de VDRG geen nieuwe locatie toe te wijzen.

De zomer van 2016 nadert. De tijd dringt.

Op maandag 27 januari tussen 17u30 en 20u00 zullen een paar honderd sympathisanten al dansend verzamelen voor het Gentse stadshuis. Op dat ogenblik vindt immers de eerste gemeenteraad van het jaar plaats. Er zal ook een petitie worden afgegeven. Dansschool VDRG wil op deze wijze de Gentse politiek een krachtig oranje signaal geven: dat het meer dan hoog tijd is dat de VDRG de nieuwe thuis krijgt die zij verdient!

Dansschool VDRG zou graag ook na de zomer van 2016 aan alle Gentenaars de ruimste keuze betaalbare en kwaliteitsvolle danslessen blijven aanbieden.

Praktische info:
Wanneer: 27 januari tussen 17u30 en 20u00;
Waar: voor de trappen van het Gentse stadhuis;

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here