SP.A Aalst… Bye bye democratie?

ann vdsWe sprokkelden enkele reacties op Facebook na het nieuws om de sp.a-afdeling Aalst te ontbinden. Ann Van de Steen is niet van plan om uit het gemeentebestuur te stappen zegt ze op Radio 2 omstreeks 17 uur. Volgens de laatste ontwikkelingen zou ook schepen Dylan Casaer en de OCMW-raadsleden op post blijven.

“Anja De Bundel”
De beslissing is er om verder te gaan in de coalitie. De fractie doet verder met uitzondering van Sam en Patrick De Smet die naar de oppositie verhuizen. 7 van de 9 raadsleden doen samen verder!!

“Ann Van de Steen”
Serieus geschrokken door mail van de partijleiding….doch blijf socialist ….en zet me in voor Aalst en zijn burgers …..alle burgers en meer dan ooit voor zij die het moeilijk hebben…

“Isabelle De Wuffel” vraagt zich af of er nog democratie bestaat en schrijft “Heel fijn om als administratief secretaris van sp.a Groot-Aalst via de pers te moeten vernemen dat sp.a Aalst niet langer bestaat. Snaveltjes dicht en mooi in de pas lopen of eruit!… En wat met nieuwe partijafdeling? Moet het nieuwe partijbestuur volgens de statuten niet democratisch verkozen worden door algemene vergadering? Dat is blijkbaar ook niet meer nodig.

“Michel Markey” Het doet veel pijn zo’n ondemocratische beslissing. Ik ben als ondervoorzitter evenmin betrokken geweest. Enkel het persbericht gekregen, wat als een bom op mij neerviel.

4 REACTIES

  1. Pure dictatuur in Aalst: “Isabelle De Wuffel” vraagt zich af of er nog democratie bestaat en schrijft “Heel fijn om als administratief secretaris van sp.a Groot-Aalst via de pers te moeten vernemen dat sp.a Aalst niet langer bestaat. Snaveltjes dicht en mooi in de pas lopen of eruit!… En wat met nieuwe partijafdeling? Moet het nieuwe partijbestuur volgens de statuten niet democratisch verkozen worden door algemene vergadering? Dat is blijkbaar ook niet meer nodig."

  2. Wanneer ze jou als partijlid zo behandelen dan is je keuze toch snel gemaakt ? SP.A afdeling opdoeken en snel een nieuwe oprichten of boerenbedrog en je leden als nummers beschouwen !

  3. Start een eigen partij op en die wordt in Aalst gegarandeerd groter dan de SP a. Dit mogen we niet aanvaarden ! Waar gaat dit anders naartoe ?! Wij zijn toch geen marionetten ! Dit mag vooral geen precedent worden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here