Stad Aalst promoot toeristische troeven op reisbeurs in De Werf

aalst

aalstStad Aalst promoot toeristische troeven op reisbeurs. Op zondag 12 januari vindt in cultuurcentrum De Werf de achtste editie van de reisbeurs
plaats. Naast een aantal touroperators en hotelgroepen heeft ook de stad een infostand waar ze haar toeristische troeven en haar stedenband met het Zuid-Afrikaanse Worcester promoot.

Je kan zondag gratis naar de reisbeurs in De Werf om reisinspiratie op te doen. Ongeveer 45 standhouders staan in de foyer van cultuurcentrum De Werf met info over allerhande bestemmingen, zowel dichtbij als ver weg. Daarnaast zijn er in de Studio in de kelderverdieping om het half uur reisvoorstellingen. De reisbeurs lokte vorig jaar meer dan 2000 bezoekers.

Ook de stad Aalst heeft een stand op de reisbeurs. Op deze stand kan je terecht voor alle informatie over een toeristisch uitstapje in onze eigen stad. Proeven van de Aalsterse geschiedenis, van onze lokale producten of van carnaval? Het kan allemaal in Aalst. Zoek je toch liever zonniger oorden op? Dan laat de stad je graag kennis maken met haar stedenbandpartner Worcester in Zuid-Afrika.

Worcester heeft immers heel wat toeristische troeven in handen, met een schitterende combinatie van adembenemende natuur en een snuifje cultuur midden in de Kaapse wijnlanden. Worcester is bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan toeristische kleppers als Stellenbosch, Paarl en Kaapstad. Kom Worcester ontdekken aan de stand van de stad Aalst en waan je, met een glaasje wijn in de hand, al even in Zuid-Afrika.

zondag 12 januari 2014
cultuurcentrum De werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst
doorlopend van 10.30 tot 18.30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here