VIDEO – Home-Invasion in Roux op 27/09/12

Home-InvasionDe politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Charleroi, om volgende crime clip te verspreiden: Op donderdag 27 september 2012, rond 19 uur, werd een koppel thuis overvallen in de rue de Gohysart in Roux.

Terwijl de slachtoffers, een man en een vrouw van rond de 50 jaar, in de woonkamer waren, drongen 3 inbrekers binnen langs het slaapkamerraam.
In de hall stond de man plots oog in oog met een van de indringers. Deze verplichtte hem op zijn knieën te gaan zitten, dreigde hem te slaan en zette een laken over zijn hoofd.

Twee van de dieven gingen dan naar de woonkamer en bedreigden de bedlegerige vrouw. Ze wilden haar geld, haar bankkaart en persoonlijke pincode.
Daarna ging het drietal er vandoor.

Enkele ogenblikken later, om 19u07, werd met de gestolen bankkaart al een eerste keer geld opgenomen in het ING-kantoor aan de rue de Marchienne in Jumet.

De man die de kaart gebruikte, is normaal gebouwd en ongeveer 1m75 lang. Hij is 20 à 25 jaar oud. Hij heeft bruin haar, kort opgeschoren aan de zijkanten en droeg een zwart T-shirt met een tekening op de borst, een donkere broek en zwarte baskets.

De dag nadien, even voor 14 uur, werd de kaart opnieuw gebruikt. Dit keer in het Belfiuskantoor aan de chaussée de Lodelinsart in Gilly.
De man die hier de kaart gebruikte, is normaal gebouwd en ongeveer 1m80 lang. Hij is ongeveer 25 jaar oud en heeft kort donkerbruin haar. Hij droeg een blauwe jeansbroek en een blauwe sweater met kap met het opschrift Quicksilver in witte letters op de borst.

Meent u deze mannen te kennen of hebt u andere nuttige informatie met betrekking tot de feiten, neem dan contact op met de politie.
Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be

De crime clip met de beelden van de bewakingscamera’s staat online op www.politie.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here