De Schorre was het eindpunt voor Music For Life

mflMusic For Life sluit warm af in De Schorre

Een week lang, van 17 tot en met 24 december was provinciaal domein De Schorre de warmste plek in Vlaanderen! Vandaag om 18 uur sloot Sam De Bruyn samen met presentatoren Linde, Siska & Stijn Music For Life af met een warme slotshow. Met maar liefst 732 goede doelen en 1852 acties was dit een ongelofelijke warme editie. Ze bracht in totaal al meer dan 2,5 miljoen euro op!

Gedeputeerde voor recreatiedomeinen, Bruno Peeters: “We vonden het enorm fijn om een warm evenement als Music For Life te gast te hebben op ons domein. Provinciaal Domein De Schorre voelde letterlijk een paar graden warmer aan de afgelopen week. Music For Life zorgde er niet alleen voor dat De Schorre gezellig warm was ingericht. Het was vooral hartverwarmend om te zien hoe bezoekers bewust naar De Schorre afzakten, de koude en soms ook de regen trotseerden, om hun verhalen en acties toe te lichten of om gewoon de presentatoren een hart onder de riem steken. Het was ook een ontzettend vlotte samenwerking. Wat ons betreft heeft Studio Brussel met deze ‘warmste week’ een zeer geslaagde editie van Music For Life achter de rug!”

Ook het personeel van de provincie Antwerpen droeg zijn steentje bij. Verschillende diensten organiseerden interne acties voor enkele goede doelen. In totaal werd er 11.073 euro opgehaald. Dit geld gaat naar de vzw’s Bednet, Betonne Jeugd, De Steenschuit en Vriendtjes Tegen Kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here