Vlaanderens mooiste gaan uit de kleren bij vriestemperaturen

missVlaanderens mooiste gaan uit de kleren bij vriestemperaturen van min zes graden, ze doen het samen bij -6°C

Het Comité van Miss België is er in geslaagd om alle provinciale kandidates, en bijzonder exclusief de officiële finalistes van 2011, 2012 en 2013, samen te krijgen voor de lens van P-Magazines huisfotograaf Daniel Dedave, en niet op z’n minst bij vriestemperaturen van min zes graden.

Het Brugse Sneeuw –en IJssculpturenfestival was ook dit jaar opnieuw het decor voor een ijskoude fotoreportage van Vlaanderens meest bevallige dames: Miss België 2011 Justine De Jonckheere, Miss België 2012 Laura Beyne, Miss België 2013 Noemië Happart, Miss West-Vlaanderen 2014 Cindy Sabbe, Miss West-Vlaanderen 2014 Evy Samain, Miss Limburg 2014 Laurence Langen, Miss Oost-Vlaanderen 2014 Axandre Van den Hende, Miss Antwerpen 2014 Emilie Hendrickx, Miss Vlaams-Brabant 2014 Anissa Blondin, Miss Namur 2014 Pamela Jeanmart, Miss Luxembourg 2014 Laura Charlier, Miss Brabant Wallon 2014 Alexandra Watrice en Miss DHainaut 2014 Ana Caliskan.

De fotoreeks werd opgedeeld in twee scenario’s: de Disney Princess Ice Shoot, waarbij elke Miss werd aangekleed met de nieuwste collectie bruidsjurken uit handen van La Sposa (Roeselare) en fashiondesigner Debora Velasques (de Argentijnse ontwerpster gekend van o.a. Miss Universe en Miss World); en de Miss Belgium Ice Bikini in samenwerking met het huismerk Sapph.

‘Het is de 12e editie van het festival in Brugge, en met het huidige Disney thema ‘Frozen’ presenteren we meteen ook de 12e officiële Disney Princess, Elsa, de Sneeuwkoningin’, aldus Alexander Deman, organisator van het festival. ‘De volledige line-up van de 12 officiële Disney koppels staan verijst in Brugge, samen met de missen in bruidskledij levert dit prachtige beelden op. En vervolgens de bikinifoto’s mochten traditiegetrouw natuurlijk niet ontbreken …’

Binnenkort is het Comité van Miss België ook te gast op het Brusselse IJssculpturenfestival, waar ze opnieuw uit de kleren gaan, eveneens bij mintemperaturen, maar dan wel bij de Belgische stripfiguren als ijskoude decor.

Het Sneeuw –en IJssculpturenfestival in Brugge loopt nog de ganse kerstvakantie tot en met 5 januari. Warme kledij aanbevolen, de temperatuur in de ijstent bedraagt min zes graden Celsius.

Brussels Ice Magic loopt nog tot en met 9 februari, op het Brusselse Paleizenplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here