Driekwart vrouwen met affaire gebruikt kerstdagen om af te spreken

beenDriekwart vrouwen met affaire gebruikt kerstdagen om af te spreken

Vrouwen zijn eerder geneigd zijn om de traditionele invulling van de Kerstdagen vaarwel te zeggen dan mannen. Bijna drie kwart van hen (71 procent) heeft namelijk plannen om ook haar minnaar te bezoeken tijdens te feestdagen – veel meer dan mannen dat hebben (58 procent). Dit blijkt uit onderzoek van Victoria Milan, de controversiële datingsite voor discreet overspel.

Daarnaast meent 72 procent van de leden Victoria Milan dat 2014 een goed jaar wordt voor zijn of haar vaste relatie. Echter, maar liefst 92 procent van de leden geeft ook aan dat zij hopen een nieuwe minnaar te vinden in de komende twaalf maanden. Het onderzoek vond plaats onder meer dan 2.500 mannelijke en vrouwelijke leden van Victoria Milan.

Het onderzoek geeft aan dat het hebben van een minnaar niet hoeft te betekenen dat je minder van je partner houdt of wilt stoppen met de relatie. Zoals hoopt – ondanks de tevredenheid met de relatie – meer dan negentig procent wel dat er in 2014 een nieuwe minnaar in haar leven komt. Dit is mede te verklaren door een andere conclusie van het onderzoek: 83 procent van de leden meent dat het hebben van een minnaar helpt een positievere blik op problemen in het leven te vormen.

“Buitenechtelijke affaires redden ook relaties. Dit onderzoek toont dat eens te meer aan”, zegt Sigurd Vedal, CEO en oprichter van Victoria Milan. “Het is goed om te zien dat onze leden ons voorgevoel bij het oprichten van de site nogmaals bevestigen.”

Over Victoria Milan
Victoria Milan is een discreet sociaal netwerk voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een affaire. Het bedrijf is in 2010 opgericht door de gelukkig getrouwde mediaondernemer Sigurd Vedal en is inmiddels wereldwijd een van de snelst groeiende, toonaangevende sociale netwerken voor discrete, buitenechtelijke affaires met meer dan drie miljoen leden in meer dan 21 landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here