OCMW-team Aalst trekt aan de kar van Kerst in de Stad

kerst in de stadEen kerstfeest voor iedereen

Het OCMW-team trekt aan de kar van ‘Kerst in de Stad’. Omdat het vroegere kerstfeest van Koizer Kamiel en zijn vereniging ‘Mensen Helpen Mensen’ niet meer kan doorgaan, springt het OCMW samen met lokale partners in de bres.

Ook dit jaar komt er dus een kerstfeest voor de kansarmen en de eenzamen in Aalst. In de feestdagen is er immers niet voor iedereen familie, kalkoen en gezelligheid. Een warme gemeenschap zoals Aalst steekt dan de handen uit de mouwen om ook mensen die het moeilijk hebben een mooie dag te bezorgen. Vele Aalsterse bedrijven, serviceclubs en natuurlijk ook Kamiel steunen het project.

Voor het eerst zal ‘Kerst in de Stad’ dit jaar plaatshebben in de Florahallen, waar talrijke vrijwilligers een lekker maal zullen bereiden. Wie het initiatief virtueel een steuntje in de rug wil vinden kan de facebookpagina van ‘Kerst in de Stad’ leuk vinden. Kandidaat-vrijwilligers of gulle sponsors mogen zich steeds melden via e-mail naar ellen.elaut@aalst.be of 0476/96.33.28 (kabinet OCMW-voorzitter Sarah Smeyers).

Foto: Jan Nevens, Sarah Smeyers, Karolien Devos, Yasmine Deghels & Pieter Cassiman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here