Kurt Rogiers is het sekssymbool van Nederland

Je zou het niet geloven, maar de schuchtere jongen zoals we onze kurt Rogiers kennen in België is in Nederland erg in trek. Onze noorderburen noemen hem een sekssymbool met een zwoele blik. Volgens de Nederlandse media loopt zijn carrière op wieltjes. Er zit wel een schaduwzijde aan de medaille, de kinderwens van het paar wil maar niet in vervulling gaan, het overschaduwt zelfs het succes dat Kurt in Nederland heeft.

Hij zegt in de Telegraaf tijdens een interview, dat zijn vrouw Els op de dag van zijn verjaardag verleden jaar een miskraam heeft gekregen, nadat ze drie maanden in verwachting was.

Wie is Kurt en wat vreet hij ondertussen allemaal uit. We gingen het eens van dichterbij bekijken.

Kurt is geboren op 14 maart 1971 in Zele, Oost-Vlaanderen en begon eerst met toneel voor hij op tv verscheen. Hij vertolkte in de serie van wittekerken het personage Sneyers. Ook probeerde hij de Soundmixshow presenteren, maar door de kritiek verdween hij ten tonele al na één seizoen.

Dan maar naar de noorderburen moet Kurt gedacht hebben waar hij in de film Costa van de Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis acteerde. Het startchot was gegeven in Nederland. Bij BNN presenteert hij Komt Dat Schot en Mystery Party. Samen met Johan Nijenhuis bedenkt hij de advocatenserie 'De Wet Volgens Milo', waarin Kurt het titelpersonage vertolkt. In februari 2005 gaat de speelfilm Vet Hard in premiere. Kurt is hier de moordenaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER