Opsporingsbericht – Jongeren slaan man uit Wilrijk in het ziekenhuis

wilrijkOpsporingsbericht – agressie in Wilrijk

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Antwerpen, om volgende oproep tot getuigen te verspreiden:

Politie en gerecht zijn op zoek naar de vechtersbaas die vorige maand, na een cocktailparty van ASK Stuwer, een rake klap uitdeelde aan een man van 32 uit Wilrijk. De feiten gebeurden tijdens de nacht van donderdag 31 oktober op vrijdag 1 november 2013.

De betrokkenen waren die nacht aan het fuiven in de zaal van het Health City Finesscenter aan de Lindendreef in Wilrijk. Rond half 1 ontstond een schermutseling tussen een koppel en een 4-tal jongeren maar kort daarna keerde de rust terug. Na afloop van het optreden stond het koppel bij een eetkraam aan de campus Middelheim toen de man plots – uit het niets – een slag in het gezicht kreeg. Zijn kaakbeen is op 2 plaatsen gebroken. Getuigen menen dat de slag werd gegeven door één van de 4 jongeren waarmee het koppel het eerder die nacht aan de stok had gekregen.

De speurders vragen dat de 4 jongeren zich melden bij de politie. Het zijn 4 blanke jongeren, rond de 18 jaar oud. Eén van de jongens is atletisch gebouwd en ongeveer 1m80 lang. Hij droeg een witte T-shirt met een opschrift en een lichtkleurige broek, een andere droeg een T-shirt met lange mouwen en met brede horizontale strepen.

Meent u deze mannen te kennen of hebt u andere nuttige informatie, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 30 300 of via opsporingen@politie.be. Discretie wordt verzekerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here