Belleman verbreekt wereldrecord druiven vangen met de mond

bellemanBelleman Joris verbreekt wereldrecord druiven vangen met de mond in drie minuten in de 3de liveshow van Belgium’s Got Talent
Belgium’s Got Talent

De 53-jarige Joris Goens, Belleman van Veurne, zorgde op vrijdag 6 december 2013 voor heel wat spanning in de derde liveshow van Belgium’s Got Talent. De jury, het publiek en de kijker thuis gingen op het puntje van hun stoel zitten om hem het wereldrecord ‘druiven vangen met de mond in drie minuten’ te zien verbreken. Joris slaagde hier met verve in en ving maar liefst 223 druiven op in drie minuten. Met zijn prestatie sleept Joris Goens een vermelding in het Guinness Book of World Records in de wacht.

Joris deed al eerder een gooi naar die vermelding, maar strandde in de auditieronde van Belgium’s Got Talent op 208 druiven. Daar deed hij er in de liveshow dus 15 bij, genoeg om wereldrecordhouder te worden en de fakkel over te nemen van de Amerikaan Ashrita Furman, die tot vanavond de houder was met 213 druiven. Die verdienste schrijft Joris niet alleen zichzelf toe, maar ook zijn aangever Freddy. De twee mogen dan wel niet door de kijker doorgestuurd zijn naar de finale, hun deelname aan de talentenjacht kan alleszins niet meer stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here