Eurosong 2014… HET LIVE-FINALE-CONCERT

eurosong2014Zondag 16 maart wordt in Antwerpen in het Sportpaleis beslist wie ons land zal vertegenwoordigen op het 59ste Eurovisie Songfestival begin mei in de B&W Hallerne in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Eén zendt de finale van de Belgische selectie live uit. Na de bekendmaking van de winnaar genieten de vele duizenden aanwezigen van een grootse aftershow met winnende liedjes en grote hits uit de geschiedenis van de Europese muziekwedstrijd.

Dinsdag 3 december werden in het Sportpaleis de castings afgerond voor Eurosong 2014. Het Sportpaleis wordt ook de locatie waar Eva Daeleman en Peter Van de Veire op zondag 16 maart de livefinale van Eurosong 2014 zullen presenteren. De finalisten zullen worden beoordeeld door vier experten: singer-songwriter Piet Goddaer (Ozark Henry), hitproducer Jef Martens (Lay Jay/DJ Basto), duivel-doet-al Bart Peeters en de Oekraïense showqueen Ruslana, winnares van het Eurovisie Songfestival in 2004.

Na de anderhalf uur durende finaleronde volgt een show die volledig in het teken zal staan van de grootste Songfestivalsuccessen. Winnende liedjes en Songfestivalhits die in het collectieve geheugen zijn blijven hangen zullen worden gezongen door de oorspronkelijke vertolkers of worden gecoverd door talent van eigen bodem.

De 59ste editie van het Eurovisie Songfestival vindt plaats in Kopenhagen, met de eerste semi-finale op 6 mei, de tweede op 8 mei en de finale op 10 mei. Voor de Belgische vertegenwoordiger staat als opwarmer alvast het grote podium in Belgiës grootste evenementenhal als ultieme test op het programma. Songfestivalfans bestellen nu al hun plaatsen voor het spetterende live-finale-concert mét aftershow in het Sportpaleis.

EUROSONG 2014 – HET LIVE-FINALE-CONCERT, op zondag 16 maart om 19.45 uur in het Antwerpse Sportpaleis. Kaarten kosten 20, 25, 30 en 40 euro, exclusief servicekosten, en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 december om 9.00 uur via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here