Rani De Coninck zoekt koppels als publiek in De Parenclub

raniRani De Coninck zoekt koppels als publiek in De Parenclub

Dit voorjaar maakt Rani De Coninck opnieuw haar opwachting bij VTM met een nieuw spelprogramma, een format dat ontwikkeld werd door TV-Bastards. In het gloednieuwe De Parenclub nemen wekelijks twee bekende koppels het tegen elkaar op. Ook het publiek van De Parenclub bestaat uitsluitend uit liefdesparen en daarom is presentatrice Rani De Coninck op zoek naar sympathieke koppels.

Verloofd of gehuwd, samenwonend of in een LAT-relatie, hetero of holebi,… Het maakt allemaal niet uit, zolang de relatie maar gebaseerd is op liefde en de twee een echt, hecht liefdeskoppel vormen. De paren hoeven zeker geen topquizzers te zijn. Zonder uitzondering komt iedereen in aanmerking om de hoofdprijs te winnen. De enige opdracht voor het publiek is namelijk het gedrag van andere koppels zo goed mogelijk inschatten. Zo maakt elke aflevering één koppel kans op een romantische reis of citytrip.

De opnames van De Parenclub zijn gepland vanaf januari 2014. Geïnteresseerde koppels van 18 jaar of ouder kunnen zich vanaf nu inschrijven via vtm.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here