Jill Peeters veilt het weerbericht voor Haiyan 21-21

het_weer_portret_jill_01Jill Peeters veilt het weerbericht voor Haiyan 21-21. De gulste schenker mag HET WEER presenteren, bieden kan via vtm.be

De initiatieven om hulp te bieden aan de slachtoffers van tyfoon Haiyan in de Filipijnen schieten als paddenstoelen uit de grond. Naast het uitzenden van de tv- en radiospot van de solidariteitscampagne ‘Haiyan 21-21’ bij alle tv- en radiozenders van VMMa, wil VTM een extra steentje bijdragen. Weervrouw Jill Peeters veilt namelijk de presentatie van haar weerbericht, ten voordele van Haiyan 21-21. Hiervoor lanceerde ze vandaag, donderdag 21 november 2013, een oproep in het weerbericht na VTM NIEUWS van 19.00. Bieden kan via vtm.be.

Wie graag voor één keer in de schoenen van weervrouw Jill Peeters staat om kijkend Vlaanderen door het weerbericht te loodsen, kan een bod doen via vtm.be. In ruil voor het hoogste bedrag, staat Jill haar plaats voor de weerkaarten voor één keer af aan de gulste schenker. De opbrengst van de veiling wordt integraal op het rekeningnummer van Haiyan 21-21 gestort. Je kan de oproeptrailer met Jill Peeters vanaf nu bekijken via vtm.be. Bieden kan een week lang, tot donderdagavond 28 november 2013.

Jill Peeters: “De tyfoon Haiyan heeft mij al van in het begin heel erg geïntrigeerd: op de redactie hebben we de storm op voorhand gevolgd – nog voor hij aan land ging – en normaal gezien is er bij zo’n stormen sprake van ofwel heel veel wind, heel veel regen of heel hoge golven. Deze keer kwamen ze helaas alle drie samen, met onwaarschijnlijk schrijnende taferelen als gevolg. Het weer, het opwarmende klimaat en de impact van stormen zijn dingen die me nauw aan het hart liggen. Een passie die ik via deze actie graag wil delen met iemand, die voor één keer mijn weerpraatje mag overnemen. En op die manier kunnen we de slachtoffers van Haiyan ondersteunen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here