Veni, Vidi, Maggie De Block

maggiVeni, Vidi, Maggie De Block

Uit een peiling van De Morgen en VTM blijkt Maggie De Block(Open VLD) de populairste politica van Vlaanderen. Ze is de eerste vrouw die daarin slaagt. Jong VLD wenst haar proficiat. “Op een magistrale wijze slaagde Maggie erin om iets wat haar voorgangers niet gelukt was: de asielcrisis in ons land bezweren. Daarbovenop bespaart ze 85 miljoen euro op haar departement door hard werken en resultaten te bereiken. Als iemand zijn werk goed doet, wordt dat geapprecieerd door veel mensen. Ze kwam, ze zag en ze deed haar werk.” aldus jongerenvoorzitter Bert Schelfhout.

Op het aankomende congres zullen de jongeren debatteren over hoe de liberalen migratie in de toekomst willen aanpakken. “Mensen mogen niet gehinderd worden om in onze regio een beter leven op te bouwen. Een vrije migratiepolitiek is echter onverenigbaar met onvoorwaardelijke sociale voorzieningen. In dat opzicht is een hervorming van het sociale zekerheidstelsel noodzakelijk.” luidt het jongerenstandpunt.

Geert Hoste conference

Tegelijk roept Jong VLD komiek Geert Hoste op om de titel van zijn eindejaarconference ‘Geert Hoste King’ te hernoemen. Eerder dit jaar deed Hoste een oproep aan zijn fans om de titel van zijn conference te helpen vinden. ‘Ik zoek een krachtige titel die aangeeft wat er dit jaar in Vlaanderen leeft’ stelde hij toen. Jong VLD is van oordeel dat de slogan ‘Veni, vidi, Maggi’ perfect aan deze wensen voldoet. “Lady’s first beste Geert. Wij geven dan ook de voorkeur aan ‘Veni, vidi, Maggi.” aldus de jongeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here