Als het een rok aanhad, ging hij er achter aan

“Als het een rok aanhad, ging hij er achter aan.” De verboden vrouwen van JFK De verboden vrouwen van JFK

Volgende week, op 22 november 2013, zal het precies 50 jaar geleden zijn dat John Fitzgerald Kennedy werd doodgeschoten in Dallas, Texas. JFK zal zonder twijfel worden herdacht als één van de meest iconische Amerikaanse presidenten ooit.

In de reportage van Telefacts Laat gaat het voor één keer niet over die fatale dag in Dallas, maar over de JFK die zichzelf verschillende keren bijna politiek had vermoord, door in bed te duiken met foute en zelfs gevaarlijke vrouwen.

De bekendste affaire van JFK is wellicht Marilyn Monroe. Haar versie van “Happy Birthday, Mr President” is legendarisch. Maar Monroe was maar één van de tientallen vrouwen met wie John Fitzgerald zijn vrouw Jacky bedroog. Want volgens ingewijden zat ‘vreemd gaan’ in het DNA van de Kennedy’s.

Inga ‘Binga’ Arvad, een Deense journaliste die banden had met het Nazi-regime in Duitsland, stond geseind als staatsgevaarlijk. Maar ze deelde wel de lakens met JFK.

Judith Campbell, een gescheiden vrouw uit Californië, werd uitgestuurd door de maffia om de president in haar bed te lokken. Veel moeite heeft het Campbell niet gekost om via die weg een stap binnen te krijgen in het Witte Huis. De maffia trouwens ook niet.

De verboden vrouwen van JFK De verboden vrouwen van JFK De verboden vrouwen van JFK
Woensdag 13 november 2013 om 22.35 in Telefacts Laat
jf

 

 

 
jfk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here