Verdachten opgepakt dankzij BIN-werking

binVerdachten opgepakt dankzij BIN-werking

De politie Schelde-Leie heeft op zaterdag 19 oktober 2013 twee verdachten van inbraken kunnen oppakken, dankzij de alerte reactie van enkele BIN-leden.

BIN-werking loont. Na een inbraak in Gavere kreeg de politie een omschrijving van de daders. Later op de avond vond een inbraak plaats waarbij vermoedelijk dezelfde daders herkend werden. Daarop werd het hele politieapparaat in werking gesteld en ook de BIN-werking is opgestart.

Verschillende wijken in De Pinte werden hermetisch afgesloten en met steun van de politiehelikopter werd één persoon opgepakt onder de brug van de E17. Door toedoen van een BIN-lid werd een tweede persoon opgepakt.

Uitbreiding BIN-werking in Nazareth
Nazareth streeft naar een BIN-werking die het hele grondgebied omvat. Op woensdag 13 november 2013 is er in cc De Brouwerij een infoavond voor de uitbreiding van BIN Biesten en de oprichting van twee nieuwe BIN’s in Eke. Om 19u start de infosessie over BIN Biesten, om 20u30 start de infosessie over BIN Steenweg Noord en BIN Steenweg Zuid. Iedereen is welkom.

Informatie over de BIN’s van Nazareth leest u hier: www.nazareth.be/BIN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here