Gent Militaria op 1 december 2013 in Flanders Expo Gent

oorlog

oorlogGent Militaria op 1 december 2013 in Flanders Expo Gent!

Op zondag 1 december wordt voor de zesde keer Gent Militaria georganiseerd in hal 2 van Flanders Expo Gent.

Gent Militaria is een beurs voor kopen, ruilen en verkopen van militaria of militaire antiquiteiten. Het is een internationale beurs waar bezoekers en meer dan 150 exposanten uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Tsjechië, Polen en Letland elkaar treffen.

De beurs is open voor het publiek op zondag van 9 uur tot 15.30 uur. De toegangsprijs is 5 euro. De toegang is gratis voor alle kinderen -12 jaar.

Ook wenst de beursorganisatie een oproep te doen naar de bezoekers:

Veel zolders en kelders liggen vol met dozen gevuld met vergeten cultureel erfgoed! Dit houdt in dat sommige vergeten spullen uit de oorlogen, zoals papieren en uniformen, medailles enz. liggen te verkommeren op zolder of in de kelder zonder dat de mensen er bewust van zijn dat het geld kan opleveren en dat er heel waardevolle spullen kunnen tussen zitten. Wat niet veel mensen beseffen, is dat er heel veel verzamelaars zijn van militaria.

Dus kom gerust jullie oude militaire spulletjes verkopen tijdens Gent Militaria op zondag 1 december! Wie weet er zitten misschien schatten tussen.

Gent Militaria is een organisatie van PS EVENTS v.o.f.

Meer info op www.gentmilitaria.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here