Figuranten gezocht voor filmopnames Witse in Ronse

filmFiguranten gezocht voor filmopnames Witse in Ronse

Momenteel is het productiehuis Skyline Entertainment bezig met de opnames voor een film rond het personage van de eigenzinnige speurder Witse. Een aantal scènes uit de film spelen zich af in een station en aan het stationsbuffet. Hiervoor is het mooie station van Ronse het decor. Op vrijdag 18 oktober vonden reeds de eerste opnames plaats. Voor de opnames op maandag 11 en dinsdag 12 november is het productiehuis nog op zoek naar figuranten. Een unieke kans voor iedereen die dit eens van dichtbij wil meemaken.

Maandag 11 november :

– 14 personen voor figuratie in het midden van de dag met uitloop naar de namiddag toe. Klanten en passanten in het stationsbuffet. Mannen of vrouwen tussen 18 en 60 jaar.

– figuratie in de vooravond, vermoedelijk van 16 tot 18 uur. Een mooi oud koppeltje voor in een mooie scène.

Dinsdag 12 november

– 40 personen voor figuratie in de voormiddag. Klanten in het stationsbuffet. Mannen of vrouwen tussen 18 en 60 jaar. Er worden in de voormiddag 4 scènes gedraaid waarbij telkens een nieuwe groep van 10 personen nodig is. Niet iedereen is dus de hele voormiddag nodig.

– 35 personen voor figuratie in de namiddag. Klanten in het stationsbuffet. Mannen of vrouwen tussen 18 en 60 jaar. Ook in de namiddag worden 4 scènes ingeblikt waarbij telkens nieuwe groep figuranten nodig is.

Iedereen die zich kandidaat wil stellen voor de opnames kan een email sturen naar casting@tvskyline.com, met vermelding van naam, geboortedatum, contactnummer en een aantal duidelijke recente foto’s. Exacte informatie zoals het uur van afspraak, mee te brengen kledij, etc. zal worden meegedeeld na de inschrijving. Er zijn geen beperkingen of vereisten voor de figuratie, ieder type persoon komt in aanmerking.

Meer info bij de bevoegde Schepen voor Citymarketing : Ignace Michaux

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here