Mieke Mievis ontleedt de taal van uw lichaam!

miekeMieke Mievis ontleedt de taal van uw lichaam!

Vorig seizoen lanceerde het cultuurcentrum een nieuw luik binnen haar programma: de lezingen. Met de Vegas Las-lezingen waarbij BV’s hun passie komen toelichten, was dit meteen een schot in de roos. Na Stijn Meuris en Dirk Draulans is Mieke Mievis aan de beurt op donderdag 14 november in het Koetshuis.

Zij verdiepte zich de laatste jaren in de geheimen van de lichaamstaal. Honderden boeken en videotapes van wetenschappelijke proeven heeft ze gelezen en bekeken. Haar lezing ‘Miekes mysterieuze Lichaam’ is hiervan het resultaat. Op één avond dompelt zij de toeschouwer onder in weetjes over de lichaamstaal en ontleedt ze u van kop tot teen. Of uw buur… Want alles wat u in uw verbale communicatie verzwijgt verklapt u toch via uw lichaam. Een ideale gelegenheid om de volgende keer dat u op een feestje bent of aan het onderhandelen bent, u meer te weten zal komen dan er gezegd zal worden!

Voor meer info en tickets kan u terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, op het nummer 054/ 43 72 61 of via mail: info@de-abdij.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here