Nieuw filmproject en magisch avontuur in de Ardennen

pyrofilmsMagisch avontuur in de Ardennen

Pyroma Films is een groep van studenten met een passie voor de audiovisuele kunsten. Zij vinden dat het Vlaamse filmlandschap veel te eentonig is en daar willen zij verandering in brengen. Volgens hen is de tijd rijp voor een nieuw filmgenre. Daarom hebben ze een filmproject opgestart onder de naam Hartendief. Dit project willen ze financieren met behulp van Crowdfunding.

Fantasy in België
Hartendief is een Vlaamse avonturenfilm die zich afspeelt in de Ardennen. Het is een verhaal voor kinderen en jongeren. De geschatte duur van de film ligt rond de 20 à 25 minuten. De crew en cast die vrijwillig werkt, bestaat volledig uit gemotiveerde studenten. Die film bevat elementen uit het Fantasy filmgenre, zo komen er bijvoorbeeld Goblins in voor.

Van alle markten thuis
Pyroma Films is opgericht door Marijn Goossens en Robby Pauwels. Twee studenten aan het RITS te Brussel. Daar worden ze opgeleid in de audiovisuele kunsten. Er zijn ook leden uit andere richtingen. Zo ontstaat er een groep die van alle markten thuis is. Enkele van die richtingen zijn Marketing, Game Design, Multimedia en Taalkunde.

De film wordt gedraaid in de zomer van 2014. Pyroma Films is nog steeds op zoek naar geïnteresseerden om mee te werken aan dit project. De audities zijn 23 november, ga naar de site voor meer info.
www.pyromafilms.be

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here