Clouseau live in de file…met Deckers & Ornelis

Op vrijdag 30 maart, de dag van de lancering van het nieuwe album van Clouseau "Vonken & Vuur", presenteren Koen en Kris tijdens Deckers & Ornelis Showtime hun gloednieuwe songs op een heel aparte manier. Die dag zoeken Deckers & Ornelis vrijwillig de file op en zullen ze vanuit een rijdende bus hun ochtendshow presenteren. Tijdens deze uitzonderlijk lange uitzending (6u – 10u) "in de file" zal Clouseau een aantal nieuwe nummers live spelen. Filerijders kunnen Sven en Erwin radio zien maken in de bus en dus ook Koen en Kris voor de allereerste keer hun nieuwe songs live zien brengen.

Programmadirecteur Erwin Deckers: "We hebben al vanuit verschillende en vooral heel bizarre locaties uitgezonden. Dit experiment wordt opnieuw een technisch hoogstandje. Een speciaal vliegtuig met zendapparatuur zal de hele tijd boven onze bus vliegen om het radiosignaal door te sturen. Het zal zowel voor Sven en mij als voor Koen en Kris een heel aparte manier van radio maken worden."

Ook Q-luisteraars kunnen mee op de bus. Bustickets zijn vanaf vandaag tussen 6 en 9 uur te winnen bij Deckers & Ornelis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER