Amerikaanse wet tegen zichtbare onderbroeken

Onderbroekenhumor zou ik het niet noemen in Amerika. Je weet, bij het zien van een blote borst vallen ze in de VS al dood. Nu heeft het Huis van Afgevaardigden van de Amerikaanse staat Virginia een nieuwe wet uit hun mouw geschud. Wie zijn slip of string zichtbaar draagt boven zijn broek zal waarschijnlijk vijftig dollar uit zijn broekzak mogen schudden als boete voor onzedelijk gedrag. De senaat moet zich wel nog over de wet buigen.

Een tegenstander van de wet, de democraat Lionell Spruill noemde de wet een ongrondwettelijke aanval op vooral jonge zwarten en vroeg meteen ook aan de voorstanders van de wet of ze zich nog herinnerden hoe ze er vroeger zelf bijliepen. De wet werd aangenomen met 60 tegen 34 stemmen en 6 onthoudingen.

We willen Belgische toeristen waarschuwen en zeker geen slip of string meer te dragen in Virginia, op die manier is je slip niet zichtbaar en krijg je geen problemen met de arm der wet. U bent gewaarschuwd.

Wegens gebrek aan een gepaste foto vragen we even je verbeelding te laten werken. De billen staan er al, juist nog even aan de rok denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here