Wij zoeken contact met onze bezoekers

Deze mooie en vervelende popup opgemerkt ? We zoeken contact met onze bezoekers, dus dachten we bij onszelf, laten we eens vervelend doen en zo de aandacht te trekken. Met een gewoon artikel op de site te zetten lukt het niet, dus doen we het eens op deze manier.

Graag hadden we uw mening over Belg.Be, zowel in de positieve als negatieve zijn. Dit alles kan je kwijt door een reactie te plaatsen onderaan dit artikel.

Mogen we ook vragen met welke pagina je dagelijks opstart en ook waarom je deze pagina gebruikt?

Wat denk je van de artikels en teksten op deze site.

Wat zou jij verbeteren, of anders doen aan Belg.Be

Wil je meewerken aan Belg.Be ?

We zoeken mensen die artikels willen schrijven, vlot en netjes geschreven. Alle onderwerpen mogen aangekaart worden. Weet je iets leuks over je gemeente, dorpsgenoot of ander nieuws, maak er een klein tekstje van en stuur dit naar redactie@belg.be

Ten allerlaatste willen we vragen even te overwegen om Belg.Be in te stellen als uw startpagina om op deze manier tot één familiesite te komen.

Dit heeft als voordeel, als iedereen meewerkt, we meer mensen vinden die bereid zijn een artikel te schrijven of een reactie plaatsen op deze site. Op deze manier kan het voor iedereen gezellig worden.

Veel surfgenot en nog een leuke dag vanwege het voltallige Belg.Be team

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here