Moslims hacken site van dierenrechtenorganisatie

Sinds deze middag is de website van de organisatie Blid gehackt. Hoogstwaarschijnlijk door een moslim beweging. Er werd een moslims e-mailadres geplaatst dit samen met een opflikkerde tekst SAUDI ARABIA. De organisatie Blid denkt dat dit te maken zou kunnen hebben met hun protest begin dit jaar in verband met het ritueel en offerfeest van de Islamitische gemeenschap in ons land. Toen klaagde Blid erover dat amper tien procent van de rituele slachtingen voor het islamitische offerfeest niet in een erkende slachtplaats gebeurd. De rest is, ondanks herhaalde waarschuwingen, thuis geslacht. De illegale schapenverkoop in Molenbeek zou oogluikend toegelaten zijn zegt de dierenwelzijnsvereniging Blid Het gemeentebestuur ontkende dit.

Waarschijnlijk zijn hierdoor enkel Moslims op hun tenen getrapt en hebben die hun buitenlandse collega's ingeschakeld om de site van Blid te hacken. http://www.blid.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/redmoslim.jpg[/img]

Belg.Be werd begin dit jaar ook gehackt door een andere groepering, waarschijnlijk omdat ze de taal niet machtig waren en daarom dachten dat op Belg.Be teksten stonden dat we tegen hackers en crackers waren. We laten nu natuurlijk onze site volledig monitoren door Versatel.

[img]www.belg.be/ws/ira.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER