Muziek – Valentijntip Love songs

Op "maandag 14 februari 2005" is het alweer het grote feest van Saint-Amour. Okay, u mag gerust zeggen Valentijn, daar doe ik niet aan mee maar dat zou misschien wel jammer zijn. Het eeuwenoude "feest van de liefde" mag je niet missen. Als aanloop/opwarmer voor Valentijn is er nu LOVE SONGS. Deze compilatie bevat werkelijk de ALLERBESTE VALENTIJNSONGS van het moment. Heel wat grote muzikale namen kleuren deze schitterende compilatie: Elthon John (All that i'm allowed), Jamelia (See it in a boys eyes), Aaliyah (Miss You), Jojo (Leave, get out), Simply Red (You make me feel brand), maar ook EXCLUSIEF nog enkele spraakmakende songs zoals de nieuwste single van Sonny O'Brien (Sunshine) en up-comming star Jamie Cullum (Everlasting Love).

LOVE SONGS is de ULTIEME VERZAMELAAR voor je geliefde !

Internationaal muziekoverzicht in het kort.

* De volgende weken kan gans Vlaanderen / België genieten van STONEBRIDGE FT THERESA met Put'em high. De single ligt vanaf volgende week vrijdag in de winkels en het ziet er naar uit dat na Engeland ons land door de knieën gaat voor het pareltje van Stonebridge. In de UK CHARTS staat de opvolger Take me away al in de TOP 10 (#9). Bij ons is het nog wachten en eerst dus genieten van Put 'em high.

* Aanstaande zondag 6 februari 2005 zijn Cindy, Katrien & Reshum van Seduced te gast in de VTM Kids Top 20. Seduced brengt er – in de carnaval-aflevering – een bijzondere versie van On da beat, de recentste Seduced-hitsingle. De meiden van Seduced duiken de volgende weken de studio in om nieuw materiaal op te nemen. Info over Seduced kan je bekomen op http://www.seduced.be.

* Even meegeven dat de UK TOP 10 single (# 6) Shine van LOVEFREEKZ uitkomt bij ARS ENTERTAINMENT. Vanaf maandag kan je de clip van deze turbo-knaller overal op tv bekijken.

* Het gaat uitstekend met de Nederlandse muziekformatie Ch!pz. Na Nederland en nu ook Duitsland gevallen voor het hitgeweld van Ch!pz. De eerste single Ch!pz in black komt vanuit het niets op # 7 binnen in de Duitse hitlijsten. Een release van Ch!pz in black in de UK is voorzien voor mei 2005.

* Volgende week pakken we ook uit met héél veel informatie over 100 % Featuring Jennifer John. Just Can't Wait (Saturday) gaat een dikke hit worden!!!.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here