SpongeBob is homo en de smurfen zijn communisten

Zo zie je maar… tekenfilms kunnen veel teweeg brengen. SpongeBob SquarePants wordt er door een conservatieve Amerikaanse club van beschuldigd homo te zijn! SpongeBob speelt in een nieuwe videoclip die kinderen meer verdraagzaamheid moet bijbrengen voor mensen uit andere culturen of met een andere levensstijl. De clip wordt dit voorjaar verspreid op duizenden Amerikaanse scholen. Volgens Focus on the Family wordt SpongeBob echter gebruikt om kinderen te manipuleren en zelfs te hersenspoelen. Volgens een advocaat van de makers van de clip zouden degenen die dat beweren professionele hulp moeten zoeken.

Kan het nog gekker?
Natuurlijk, want smurfen zijn communisten.
We stellen vast dat elke smurf zijn eigen functie en doel heeft. Ze kunnen enkel doen wat ze geleerd hebben. In hun dorp gaan er nooit smurfen weg of komen er nooit bij. Alles is voor iedereen en één groep. Gargamel is de kapitalist want hij wil de smurfen vangen. De gevaarlijkste is de Rode smurf die alles dirigeert en is ook een groot leider is.

Dus ons besluit, laat de kleintjes naar seks in de city kijken, de volwassenen naar tekenfilms. Zo weet iedereen waarover ze praten.

Spongebob Squarepants is noch homo, noch hetero. "Hij is a-seksueel", zegt zijn bedenker Stephen Hillenburg. De tekenfilmmaker reageert hiermee op beschuldigingen van een aantal Amerikaanse conservatieve christelijke groeperingen die vorige week beweerden dat zijn gele sponsheld 'homo' zou zijn.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/spons.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here