De feestridders waren even ijsberen

Heel wat party-friends hebben lekker uitgeslapen op zondag 2 januari 2005. Kwestie van toch een beetje te kunnen bekomen van de drukke feestdagen. Uitrusten en lang slapen was er niet voor Dippy, Trixie en Mad "Mutske" Muts van DE FEESTRIDDERS. Gisteren stonden DE FEESTRIDDERS in Oostende om samen met méér dan 2000 andere "ijsberen" een frisse duik te nemen in het koude zeewater. Dippy, Trixie en Mutske hebben 5 minuten in het aangename zeewater verbleven. Daarna zijn ze in hun opblaasbaar kasteel getrokken om zich snel op te warmen.

Totaal onverwacht en wegens grote vraag hebben DE FEESTRIDDERS gisteren dan ook nog een spontaan optreden gegeven op de dijk van Oostende. Foto's van dit gebeuren kan je bekijken op http://www.musicitems.be. Maar er is meer nieuws over DE FEESTRIDDERS want sinds 1 januari 2005 is hij online gegaan. De officiële website van de groep. Op http://www.defeestridders.tk kan je terecht voor alle informatie, nieuwtjes en weetjes.

Momenteel kleurt de sympathieke bende opnieuw de hitlijsten dankzij hun schitterende single Calorie. Het nummer is een Nederlandstalige bewerking van de Steve Winwood annex Eric Prydz klassieker Call on me en gaat over fitnessen, vermageren en afslanken. Een voltreffer want na het gigantische succes van Allo staan DE FEESTRIDDERS opnieuw in de hitlijsten met Calorie. De grappige bende kleurt de Ultratop 50 op # 35 en staat ook al op # 5 in de Vlaamse Top 10.

Je kan ook stemmen voor Calorie in de Kids Top 20. Surf dan even snel naar http://www.kidstop20.be . De single Calorie is overal te koop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here