Kurt Rogiers vertoont zich op Kinderkarnaval

Vandaag vierden de kinderen van de plaatselijke basisschool carnaval. In de namiddag kwamen de kinderen verkleed en geschminkt naar school. Na de aanstelling van de carnavalprins en -prinses ging er rond half twee een heuse carnavalsstoet uit. De zon, de confetti en het zotte gevoel waren in ruime mate van de partij.

Vele ouders, grootouders en sympathisanten bevolkten het carnavalsparcours om met volle teugen mee te genieten van onze Heikantse 'carnavalzottekes'. Na de stoet keerden de kinderen terug naar school om het feest verder te vieren. Aangepaste dansmuziek, lekkere wafels en een drankje konden het feest daarna niet meer stuk maken.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/kurtr1.jpg[/img]

Kort na 15.00 uur kwam Kurt Rogiers ten tonele om 5 opdrachten bekend te maken dat de ouders en kinderen op 29 april moeten uitvoeren voor de reeks Fata Morgana. Of de Heikantse school met 5 sterren zal schitteren is af te wachten, dat zal de toekomst uitwijzen. Kurt heeft het volste vertrouwen in de schoolgaande jeugd. Iedereen is welkom op 29 april. www.basisschool-heikant.be

Basisschool Heikant
Bosstraat 179
9240 Zele

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/kurtr2.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/kurtr3.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/kurtr4.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER