Nu inschrijven voor de Gentse sportkampen

Schepen van Sport, Christophe Peeters, laat ons weten dat de sportkampen van de Gentse Sportdienst tijdens het Krokusverlof van 27 februari tot 3 maart bijna allemaal volzet zijn, toch zijn er nog enkele plaatsen vrij. Zo kan men nog steeds terecht op de Blaarmeersen voor tennis en minitennis. Op de Bourgoyen en in de Sporthal Driebeek kan men nog steeds terecht voor omnisport.

Ondertussen zijn ook de inschrijvingen voor de sportkampen paasvakantie gestart. Daarom deze oproep aan alle sportievelingen: zet je schrap, warm je op en laat van je horen! Het volledige programma is terug te vinden op de website van de Stad Gent of in de kids-sportwaaier van januari. Wie de brochure wil ontvangen belt best naar de Sportlijn. Inschrijven kan ter plaatse of via de Sportlijn. Ook niet-Gentenaars kunnen zich inschrijven.

De inschrijvingen voor de sportkampen tijdens de zomer, week 1, 2 en 4 (juli) starten op zaterdag 25 maart voor Gentenaars en op maandag 27 maart ook voor niet-Gentenaars. Voor week 5, 6, 7 en 8 (augustus) starten de inschrijvingen op zaterdag 22 april voor Gentenaars en op maandag 24 april ook voor niet-Gentenaars.

Inschrijven gebeurt telefonisch of ter plaatse bij de Sportlijn (09.266.80.00) in het Huis van de Sport, Zuiderlaan 13 te Gent, waar de volgnummers vanaf 8 uur worden uitgedeeld. Mailen of faxen kan ook, maar zeker de eerste inschrijvingsdag worden deze niet prioritair behandeld. E-mail: sportlijn@gent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here