Britney Spears is nog steeds een vaste waarde

Het is nog maar vijf jaar geleden dat Britney Spears echt doorbrak met haar debuutsingle … "Baby One More Time" en nu Vijf jaar later komt ze reeds met haar eerste Greatest Hits cd op de markt. Deze dvd is voor de fans een mooie kans om de verzameling compleet te maken en urenlang te genieten van Britney's grote en minder grote succesen.

Het was geen eenvoudig project. Het samenstellen van de DVD "Greatest Hits: My Prerogative" nam in totaal vier maanden in beslag. Er werd gezocht naar ongebruikte beelden en geluidsbanden. Zo is er bijv. een nieuwe mix voor "I'm a slave 4 U". In "(You drive me) Crazy" wordt er gebruik gemaakt van andere geluidsbanden met daarop Britney's stem. Zo lijkt het alsof één laag van haar stem net ietsje voorloopt op de ander.

De DVD bevat twee menu's: één voor de originele videoclips en de tweede voor de alternatieve versies. Daarnaast kun je een aantal verborgen extra's vinden. Zo staat er een alternatieve versie van "My prerogative" op, waarin je Britney de gehele tijd over het bed ziet rollen in haar ondergoed. (In het 'gewone', tweede menu zie je de eerste alternative versie met een boel beelden van Britney's echtgenoot, Kevin Federline.)

De muziekvideo's op My Prerogative worden in omgekeerd chronologische volgorde gepresenteerd. Dus eerst de nieuwste single My Prerogative en de dvd eindigt met debuutsingle …Baby One More Time.

Verder heeft ze een nominatie in de wacht weten te slepen voor de Grammy Awards 2005. 'Toxic' is genomineerd in de categorie 'Best Dance Recording'. Andere ook bekende artiesten die genomineerd zijn in deze categorie zijn Kylie Minogue, The Chemical Brothers, Scisser Sisters…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here