Canadezenvermomming voor Amerikanen

Een Amerikaans textielbedrijf heeft de oplossing gevonden voor hun landgenoten die graag reizen, maar hier in Europa voortdurend worden aangesproken over het Irak-beleid van hun president: een Canadezenvermomming. Voor 24.95 dollar, omgerekend zo'n 19 euro, koop je een Canadees t-shirt, een sticker met de maple leaf en een Canadees taalboekje. Volgens het bedrijf wordt het pakket vaak gekocht door Republikeinen die het als ludiek grapje zien om hun Democratische vrienden, die zich over het algemeen schamen over hun president, zo'n cadeau te geven. (Bernard)

Bush is niet welkom in Brussel
Wie zich ook schaamt over bush zijn: Voor Moeder Aarde vzw, Vrede vzw, Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace, Stop USA, CNAPD en Forum voor vredesactie. Vanaf donderdag kunnen geïnteresseerden ook terecht op een nieuwe website die speciaal ter voorbereiding van het bezoek werd opgesteld: http://www.motherearth.org/news/news_nl.php?art=lczkK0

Voor het bezoek van George W. Bush aan Brussel kondigen vredes-, milieu- en mensenrechtengroepen reeds aan dat ze geweldloze protestmanifestaties organiseren tegen het misdadige unilaterale beleid van de Amerikaanse president. President Bush heeft in zijn eerste ambstermijn bewezen dat de V.S. vandaag de grootste bedreiging vormt voor de mensheid.

In tal van dossiers heeft Bush voor een unilaterale koers gekozen, met het Internationaal Strafhof, het Kyoto Protocol en de oorlog in Irak als trieste dieptepunten. President Bush komt naar Brussel om de banden met de EU en de NAVO terug te versterken. Daarvan kan geen sprake zijn zolang de V.S. zijn unilaterale koers verderzet. We willen geen Europese medeplichtigheid! http://www.motherearth.org (Johan)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here