BOOMTOWN VANDAAG VAN START!

Gentse Feesten. Vandaag gaat Boomtown van start, oftewel 5 podia vol nationaal en internationaal muzikaal vuurwerk, hipsters, folkies, singersongwriters, synth-, dance-, noise- en andere poppers, en rocksterren van nu en morgen.

Maar ook (kunst)installaties, street-, photo-, video- en andere art en randanimatie (Boomtown Expo), 5 dagen lang van 17 tot en met 21 juli, buiten op de Kouter en binnen in de Handelsbeurs in Gent.

Dat Boomtown niet enkel een vruchtbare bodem biedt voor muzikaal talent, blijkt uit de beeldende kunst die er dit jaar ook weelderig woekert. In het kader van Boomtown Expo krijgen namelijk ook jonge kunstenaars de kans hun werk aan een groot publiek te tonen. Zowel op de podia, in de tenten, in de Handelsbeurs,… valt er vanalles te ontdekken. Grote en kleine installaties, schilderkunst, fotografie, videokunst of illustratief werk, het komt allemaal aan bod op deze grote en verrassende tentoonstelling. De kunst op Boomtown Expo maakt gebruik van de unieke locatie en onstaat dankzij én desondanks de typische kenmerken van het festivalterrein.

Eerste rondleiding door Luc De Vos

Om er zeker van te zijn dat niets van dit alles over het hoofd wordt gezien, werd er een kunstenparcours opgesteld waar je je gratis doorheen kan laten gidsen. De rondleiding start dagelijks om 18.00 uur en de eerste rondleiding wordt vandaag verzorgd door niemand minder dan Luc De Vos. (mas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER