Blogoorlog ten top! Zatte Vrienden – Jaggle – Maffia

Dat het niet goed botert tussen zattevrienden.be en maffia is al langer geweten. Het doet me plots denken aan een liedje van Raymond vh Groenewoud die zingt : 'Ik wil de langste hebben…' Als er dan nog een andere blog zich gaat mee moeien, indepoep.be, en een poll start over welke blog nu het beste is, is het hek helemaal van de dam natuurlijk.

Een bezoeker van Jaggle komt z'n gal spuwen bij zattevrienden over het feit dat ze wat te groot aan het worden zijn, de servers de bezoekersaantallen niet aankunnen etc etc..

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/zzzz.jpg[/img]

Een zattevriend reageerde dan maar op jaggle en op 9/01 konden we aldaar volgend bericht lezen : 'Amai! Een verwarde Belg heeft ons na twee dagen weten te vinden en weet jullie perfect te omschrijven: "Gulder vuile mongoolkes allemaal! velen van jullie zijn nog peuters en gewone pc-debielen! Fucking Losers!!!" Zo, duidelijke taal en geen speld tussen te krijgen'

Dan komt Maffia op zattevrienden naar eigen zeggen gewoon wat plagen, waarop zattevrienden als tegenactie kamelenfoto's etc op hun blog gaan posten, om zo de server aldaar wat te 'testen'…

En zo ontstaat dus een blogoorlog.. Zou het kunnen dat er in België echt veel mensen wonen die de hele dag niet weten wat te doen??

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/kameelz.jpg[/img]

Het feit dat u, o zo erkentelijke lezer, hier dit artikel leest, zegt veel over uw iq. U bent aangekomen op een blog met alleen maar serieuze klap over serieuze onderwerpen.

Belg.be gunt elke blog z'n bezoekers en gaat met niemand in de clinch. Het is zo soms al verwarrend genoeg om alle artikels op tijd gepost te krijgen.

Ondertekenend auteur is niet echt een oorlogsman, internet blijft voor hem een amusement.

Aan alle blogs (zowel collega's als concurrenten) wensen wij (op de valreep) een vredevol 2006. Moest dit niet lukken, zullen we hiervan uiteraard graag verslag uitbrengen 🙂

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/nono.jpg[/img]

Enkele leuke links:

www.indepoep.be
www.jaggle.nl
www.zattevrienden.be
Maffia slaapt
ZatteVrienden gecopieerd??
Mafiablog.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here