Roeselare – Slachtoffer zet pestvideo online uit protest tegen pesten !

K. haar laatste schooldag ! Op 26/06/2012 was K. het slachtoffer van pesterijen terwijl ze op haar bus zat te wachten aan het station van Roeselare. Twee van de pesters hebben dit gefilmd met hun GSM en het filmpje nadien online gezet op You Tube (ondertussen is het filmpje door You Tube zelf verwijderd). Wij als ouders waren hiervan in choque !!! schrijft Michelle V. op haar facebookpagina.

Omdat K.V het pesten moe is en anderen wil helpen die ook dagelijks gepest worden, wilde ze zelf, dat dit filmpje terug openbaar gezet werd. Hiermee wil zij een actie tegen de pesters (en pesten in het algemeen) starten.

Klik ‘vind ik leuk’ als je haar een hart onder de riem wil steken en deel het filmpje als je haar actie wil steunen. Bedankt aan iedereen die dit wil doen schrijft K. haar mama.

Met dit filmpje was het de bedoeling om een actie TEGEN pesten te voeren en niet om nog meer pesterijen te veroorzaken !

De reacties op deze video zijn meestal van ouders die geschokt zijn na het bekijken van het filmpje. Ondertussen is het filmpje meer dan 50.000 keer gezien door de facebookgebruikers.

Volgens de laatste berichten zouden de pesters worden van school gestuurd. Dat heeft de directie van de school in het West-Vlaamse Tielt beslist. Het onderzoek naar de pesterijen komt in handen van het parket in Kortrijk.

Zie hier een paar reacties

  • OMG … Hier word ik dus ni goed van e… Ik ken jullie niet, maar dit raakt me. Als de overheidsdiensten geen deftige sanctie’s opleggen stel ik me kandidaat om even als bodyguard op te treden en die stomme trezen te gaan bezoeken … Kop op K., binnen een paar jaar sta jij ver in het leven, en kan je met die pesters gaan lachen terwijl zij je boodschappen inscannen aan de kassa 😉
  • vindt het zo erg zeg ben er niet goed van hoor (SCHANDALIG!!!)
  • SCHANDALIG!!!!!wat denkt die trut wel, om razend van te worden .kwens jullie alvast het beste
  • ik hoop dat er iets aan gedaan wordt, ik vind dit te erg voor woorden.

1 REACTIE

  1. Réactie van de ouders van de pestermeisjes al gehoord? goeie opvoeding genoten die twee,zal wel ondersteund zijn door hun mama en papa in ieder geval schandalig,hoe gaan die twee door het leven gaan als ze nu al zoo een ingesteldheid hebben,ECHT ZIELIG ,ALS OUDER OM NIET FIER TE ZIJN OP DE DOCHTER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER