Belgische popjazz diva Larry stelt live haar album voor

Nu zaterdag 10 december 2005 stelt de Belgische popjazz diva Larry voor de eerste maal live haar album "Just Call Me Larry" voor aan het grote publiek. Dit zal gebeuren in het Gemeentelijke auditorium van Aalter, om 20.30 uur. De voorbije maanden waren voor Larry bijzonder hectisch. De zangeres nam haar debuutalbum "Just call me Larry" op, samen met de Belgische producer Jo Francken. De eerste single 'Smile' en de nieuwste 'The Best of Me' draaien ondertussen mee in hoge rotatie op radio en tv.

Onlangs was Larry nog te gast in Gent tijdens het grote '75 jaar radio'-feest. Voor Radio Donna stond de zangeres op het podium en bracht ze haar recente singles. Op zondag 11 december kan je Larry bekijken in het programma 'Wakker op zondag' op ATV.

Sinds enkele weken ligt "Just Call Me Larry" in de winkels. De reacties van de pers en het publiek zijn bijzonder positief, terecht!

"Ik kijk echt uit naar het concert in Aalter. Het gaat een bijzondere avond worden voor mij, want ik kan met de nodige trots mijn live-band voorstellen aan het publiek. De voorbije maanden hebben we met de groep heel wat ervaring opgedaan. Zowel in de Brusselse Music Village als op diverse festivals zoals bv. Marktrock, ben ik met de live-band gaan optreden. We zijn nu heel goed ingespeeld en dat zal het publiek voelen en vooral ook horen.", aldus Larry.

Als opwarmer van het Larry concert zal Born Meirlaen aantreden. De 24-jarige Oost-Vlaming werd in Vlaanderen opgemerkt dankzij zijn deelname aan Idool 2004. Ondertussen heeft de creatieve duizendpoot niet stilgezeten en staat zijn eerste album in de steigers. Born tekende recent een platencontract bij platenfirma ARS Entertainment en zit dus onder hetzelfde dak als Larry.

Maar er zijn nog enkele opvallende gelijkenissen. "Ik vind het een bijzonder eer dat ik samen met Larry mag optreden. Wij hebben beiden Oost-Vlaamse roots en een grote liefde voor zowel pop als jazz. Ik was te gast op de persvoorstelling van Larry in Antwerpen en ik moet zeggen dat ik veel bewondering en respect heb voor het werk dat zij brengt. Je voelt dat het respect en de vriendschap ook wederzijds is en dat maakt het gewoon leuk.", zegt Born.

Tickets voor dit unieke concert kosten slechts 15

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here