M-KIDS geven begin 2005 hun laatste show

Hoe zou het met Tamara, Davina en Britt van M-Kids zijn? Komt er een nieuwe single? Is het waar dat de M-Kids, één van Vlaanderens populaire muziekgroepen ermee zal ophouden te bestaan? Het zijn maar een paar voorbeelden van vragen die de voorbije weken gesteld zijn! Duidelijk is dat M-Kids nog steeds een grote aanhang van vrienden en sympathisanten hebben.  Op zondag 13 februari 2005 geven M-KIDS hun LAATSTE SHOW.

Tamara, Davina & Britt staan als M-Kids nog één keer samen op het podium. In het Cultureel Centrum van Deurne zal het laatste optreden van M-Kids doorgaan. Om 16 hr 30 brengen de M-Kids op een flitsende manier hun grootste muzikale successen van de voorbije jaren; Swingen, Funky monkey, Indianendans, Halloween.. en nog veel meer.

Om 16u30 is er dus een speciaal bedankingsconcert voor alle M-Kids-friends en fans. Wie denkt dat het een triestige gebeurtenis zal worden heeft het verkeerd voor. DE LAATSTE SHOW van M-Kids zal hoe dan ook één groot feest worden.

De show wordt een afwisseling van woord, beeld en geluid. Alle hoogtepunten van de voorbije 4 jaar M-Kids komen aan bod. Bovendien krijgen Tamara, Davina & Britt tijdens hun LAATSTE SHOW het gezelschap van heel wat artiesten/collega's. Jeenz, Elsie Moraïs, Ellen tekenen alvast present op zondag 13 februari 2005.
 
Wie op zondag 13 februari 2005 naar DE LAATSTE SHOW van M-Kids komt, kan tevens genieten van de M-KIDS EXPOSITIE. In het Cultureel Centrum van Deurne worden leuke foto's, gadgets en speciale M-Kids attributen tentoongesteld. Een UNIEKE EXPOSITIE, éénmalig die je als bezoeker en gast krijgt aangeboden. M-Kids zoals u ze nog nooit hebt gezien. Tamara, Davina & Britt van de M-Kids laten in hun hart kijken en zij geven op een leuke, speelse manier een overzicht van 4 jaar M-Kids. 

PRAKTISCHE CONCERTINFORMATIE – DE LAATSTE SHOW / M-Kids: 

Vanaf woensdag 24 november 2004 kan je via http://www.sherpa.be ofwel op het nummer 070/25.20.20. tickets bestellen voor DE LAATSTE SHOW van M-Kids.

Tickets kosten respectievelijk 17 en 19 euro. 
Datum: zondag 13/02/2005
Plaats : CC Deurne Frans Messingstraat 36 2100 Deurne
Uur :Deuren gaan open om 15 hr, start show om 16 hr 30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here