RTL en Mobistar lanceren samen Plug Mobile

De wereld van RTL op je gsm. Dat is wat Mobistar en RTL Belgium de fans van de zender Plug RTL aanbieden, met een voor hen op maat gemaakte mobiele aanbieding: Plug Mobile. Zo krijgen ze via het 3g-netwerk gratis toegang tot de drie zenders van RTL Belgium, en kunnen ze op hun gsm video’s on demand bekijken, deelnemen aan exclusieve wedstrijden, zappen en zelfs kiezen welke films op Plug RTL uitgezonden zullen worden. Een formule die alles heeft om het jonge publiek te verleiden en de lifestyle van de zender naar buiten te brengen!

RTL en Mobistar zijn twee sterke, ervaren merken die perfect voor elkaar gemaakt lijken te zijn. Vandaag zijn beide bedrijven verheugd hun samenwerking te kunnen aankondigen om de aanbieding Plug Mobile te lanceren en te promoten. Vanaf 12 maart zal de aanbieding beschikbaar zijn in 450 verkooppunten van Mobistar in Wallonië en Brussel. Plug Mobile is niet alleen een eenvoudige en voordelige formule voor prepaidklanten, maar ook en vooral een bevoorrechte toegang tot de wereld van RTL Belgium, en in het bijzonder Plug RTL.

Philippe Delusinne, CEO van RTL Belgium: “Voor RTL is de digitale convergentie een realiteit, vooral bij de jonge generaties. Plug Mobile beantwoordt duidelijk aan die eis. Dankzij deze nieuwe mobiele aanbieding bieden we dit erg mobiele doelpubliek de mogelijkheid om altijd en overal toegang te krijgen tot onze tv-zenders en inhoud, waar en wanneer ze dat maar willen. Na een eerste samenwerking, waarbij de zenders van RTL op het digitale tv-platform van Starpack uitgezonden werden, is Plug Mobile een nieuwe stap om ons strategisch partnership met Mobistar te versterken.”

Jean Marc Harion, CEO van Mobistar: “Dit samenwerkingsakkoord met RTL Belgium kadert perfect in onze partnershipstrategie, waarbij het de bedoeling is om op andere merken te steunen om zo marktsegmenten aan te spreken waarop we minder aanwezig zijn met het merk Mobistar. Via het merk Plug Mobile richten we ons tot een jongere en vrouwelijke doelgroep en versterken we onze positie op het uiterst competitieve segment van de herlaadkaarten. Ik ben verheugd over deze structurele en strategische samenwerking tussen Mobistar en RTL Belgium en hoop dat dit partnership zich in de toekomst ook naar andere schermen zal uitbreiden.”

Plug Mobile is bedoeld voor 15- tot 34-jarigen die aan het internet verslingerd zijn, van televisie en films houden en bovendien graag de laatste trends volgen. De aanbieding heeft functies die voor het eerst te zien zijn op de Belgische markt voor mobiele telefonie:

– gratis surfen op de portaalwebsite van Plug RTL (toegankelijk via een iPhone- of Android-applicatie of via een specifieke mobiele website), met 3g-toegang tot de drie zenders van RTL Belgium in Mobile TV en tot een selectie van de beste video’s on demand van RTL Belgium (inclusief een exclusieve en dagelijkse zapping van 12 minuten die elke dag om 18.10 uur uitgezonden wordt op Plug RTL);

– de mogelijkheid om zelf de programmering van Plug RTL samen te stellen door te stemmen voor de horrorfilm die op vrijdagavond tijdens de “Plug Horror Show” op de zender uitgezonden zal worden;

– wedstrijden om kaartjes te winnen voor vip-avant-premières in het buitenland, om een draaidag mee te maken of om dvd’s, concerttickets, enz. te winnen.

De activering van Plug Mobile is gratis en elke klant kan zijn huidige nummer behouden. Het is mogelijk om voor 5, 10 of 15 euro te herladen. Elke herlaadbeurt van 10 euro geeft recht op de volgende additionele voordelen: 5.000 sms’en naar Plug Mobile en Mobistar, en 30 minuten om te bellen naar Plug Mobile en Mobistar. Elke herlaadbeurt van 15 euro geeft recht op de volgende additionele voordelen: 5.000 sms’en naar Plug Mobile en Mobistar, en 60 minuten om te bellen naar Plug Mobile en Mobistar. Bij elke herlaadbeurt is er een inbegrepen datavolume van 10 MB om op het internet te surfen.

Om naar andere operatoren te bellen en te sms’en, betaalt de klant respectievelijk 30 cent per minuut en 12 cent per sms’je. Voor het gebruik van mobiel internet betaalt hij 50 cent per MB. Elke Plug Mobile-klant kan daarnaast kiezen voor een bundel van 5 euro met 500 sms’jes naar alle Belgische netwerken, alsook voor alle andere opties voor prepaidklanten die Mobistar aanbiedt, zoals bijvoorbeeld onbeperkt surfen op Facebook en Twitter voor 3 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER