Facemij: geld verdienen met Facebook

De website Facemij.nl is vandaag gelanceerd. Daarmee is Facemij het eerste bedrijf dat het voor Facebook-pagina’s mogelijk maakt geld te verdienen door middel van het plaatsen van gesponsorde berichten. Elk zelfrespecterend merk heeft tegenwoordig een Facebook-pagina, met soms wel duizenden volgers. Maar al deze ‘likes’ leveren financieel niets op. Facemij maakt het nu mogelijk om door middel van het plaatsen van gesponsorde berichten geld te verdienen met een Facebook-pagina.

Niels Verhoeven, medeoprichter Facemij: ‘Uit het bedrijfsleven is veel vraag voor deze mogelijkheid. We denken dat Facemij even goed of zelfs beter gaat aanslaan als onze bestaande bedrijven Blogmij en Twitmij.’

Het bedrijf achter Facemij is Blogmij, sinds 2007 actief met het ‘sharen’ van online content. In 2009 bracht Blogmij de variant Twitmij op de markt. Met de enorme opkomst van Facebook kon Facemij niet uitblijven.

Facebook

Facebook wordt steeds populairder. Volgens de website Social Bakers zijn er inmiddels meer dan 5,2 miljoen Nederlanders met een Facebook-account. In het afgelopen half jaar is Facebook in Nederland met 1 miljoen gebruikers gegroeid. Ook voor adverteerders wordt het sociale netwerk steeds belangrijker.

Blogmij

Sinds de start in 2007 is Blogmij uitgegroeid tot een van de grootste advertorial-netwerken voor onafhankelijke weblogs. Vanuit Amsterdam worden dagelijks reclameboodschappen in opdracht van mediabureaus, reclamebureaus en rechtstreekse adverteerders onder de aandacht gebracht bij de doelgroep, door middel van advertorials op weblogs.

Aanmelden voor de dienstverlening van Facemij kan via Facemij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER