Jan Smit nieuwste single enthousiast onthaald

Met woorden als “schitterend initiatief, een bijzondere single” wordt er nu al enthousiast gereageerd op de nieuwe single ‘Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij’ die Jan Smit uitbrengt op vrijdag 30 september. “De release van mijn nieuwe single wordt erg bijzonder. Er komen namelijk twee versies uit, die beiden een massa uniek bonusmateriaal bevatten en waarvan ik denk dat de fans er erg blij mee zullen zijn”, zegt Jan Smit.

Het is nog even wachten tot wanneer de nieuwe single ‘Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij’ van Jan Smit in Nederland én in Vlaanderen in première zal gaan. Cees en Thomas Tol hebben de muziek gemaakt, Jan schreef zelf de tekst. ‘Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij’ is meteen ook de voorbode van ‘15 Jaar Hits’, Jan’s nieuwe, unieke verzamelaar die alsdubbelaar zal uitkomen op vrijdag 28 oktober. Het album bevat uiteraard de bekendste nummers van de afgelopen jaren, maar wordt ook aangevuld met nieuw werk.

‘Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij’ komt dus uit in twee single-versies. Wie het eerste deel van de single koopt, krijgt er 3 bonustracks bij: ‘Amor, Amor, Amor’ (Andre Hazes), ‘Paradijs’ (Frank Boeien) en ‘Zelfs Je Naam Is Mooi’ (Henk Westbroek). Jan Smit zingt deze Nederlandstalige klassiekers met volle overgave en doet de originele versies alle eer aan.

De tweede versie van ‘Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij’ bevat dan weer 3 absolute classics uit het Engels. Jan geeft zijn eigen interpretatie van ‘Hollywood’ (Michael Bublé), ‘Quando, Quando, Quando’ en ‘Wild Montana Skies’.

Naast het nieuwe materiaal worden er ook twee oude albums van Jan opnieuw uitgebracht: “Zonder Jou” en “Op Eigen Benen”. Deze albums kwamen eerder in 2002 en 2003 uit en komen vanwege de grote vraag opnieuw in de winkels. Kijk hier voor meer informatie en bestellen.

Jan Smit staat op 8 oktober in de Ethias Arena in Hasselt voor een uniek ‘Leef’ concert. Reserveer je tickets via www.sherpa.be of op 070/34.50.50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here