Michael Jackson: The Life of an Icon – first trailer movie

HET VERHAAL VAN DE ‘KING OF POP’, EEN PRODUCTIE VAN ZIJN VRIEND DAVID GEST, MET BIJDRAGEN VAN DE MENSEN DIE HEM HET BESTE KENDEN, ZOALS ZIJN FAMILIELEDEN KATHERINE JACKSON, TITO JACKSON & REBBIE JACKSON

VERKRIJGBAAR OP DVD (2 EDITIES) EN BLU-RAY™ VANAF 17 NOVEMBER 2011

Producer en verteller David Gest, een boezemvriend van Michael Jackson, brengt de belangrijkste gebeurtenissen uit Jacksons leven samen aan de hand van nooit eerder vertoonde uiteenzettingen van een belangrijke groep mensen uit de entourage van de ster. De film is niet alleen een eerbetoon aan zijn vele wapenfeiten als ‘s werelds bestverkopende artiest aller tijden, maar biedt eindelijk ook een antwoord op heel wat speculaties die over Jacksons leven de ronde deden.

Voorts pakt de film uit met zeldzame filmbeelden van Michael Jackson en de Jackson 5 in de studio en tijdens televisieoptredens, en met onvergetelijke originele muziek uit de Motownperiode, met songs van Michael, Jackson 5 en andere artiesten waar Jackson naar opkeek en die hem beïnvloedden. De soundtrack bevat meer dan 21 klassieke songs.

 

 

TECHNISCHE INFORMATIE:
Release: 17 november 2011
Dragers: Blu-ray
DVD
DVD Special Edition
Copyright: Film © 2011 David Gest Production, Inc. All Rights Reserved. Packaging © 2011 Universal Studios. All Rights Reserved.
Rating: TBC
Geluid: Dolby Digital 5.1

Talen/Ondertitels:
DVD special edition
Duur : 148 min.
Audio: Engels, Frans, Duits, Italiaans
Ondertiteling: Frans, Duits, Italiaans, Turks, Nederlands

DVD standard edition
Duur: 103 min.
Audio: Engels
Ondertiteling: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans (Castellano), Nederlands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here