Zoek mee achter Gerard de Duivel

Wie, wat, waar, het begon allemaal met Patrick Bernauw. Hij werd geboren op 15 april 1962 in Aalst en woont in Erembodegem. Hij was stripscenarist, hoorspelregisseur, hoofdredacteur van de Historische Verhalen en is nu voltijds auteur/scenarist/acteur/regisseur. Hij schrijft sinds 1981 romans, verhalen, essays, toneelstukken en radio- en televisie-scenario's – zowel voor volwassenen als voor de jeugd.

Patrick Bernauw is sinds 1985 voltijds auteur en staat sinds 1987 aan het roer van zijn eigen productiehuis het Onafhankelijk Radiofonisch Gezelschap ORAGE cvba, destijds opgericht om luisterspelen en radiodocumentaires te maken voor de vrije radio's. In 1999 stopte ORAGE definitief met het produceren van audiodrama en vormde zich om tot productiehuis voor theater– en multimedia-projecten.

In 2005 stampte Patrick Bernauw nog maar eens een nieuw samenwerkingsverband uit de grond. Deze keer tussen Orage cvba, vzw de Scriptomanen en de firma Compuworks, waar ook zijn jongste broer Johan wat mee te maken heeft. www.inter-actief.be is het eerste heuse multimediaal, virtueel en interactief web-productiehuis, of ook 'de webstek waar een innovatief schrijverscollectief de handen in elkaar slaat met getalenteerde tekenaars, illustratoren, fotografen, cineasten, componisten en de virtuozen van het wereldwijde web… om u te infotainen met interactieve workshops en te entertainen met verhalen, verteld op een geheel nieuwe manier, stijl 21ste eeuw…'

De eerste interactieve web-productie is Mysteries van het Duivelsteen, gebaseerd op de laatste jeugdroman van Patrick Bernauw, Duivelsteen.

Nu al meer dan tien jaar geleden verdween de Gentse chansonnier Gerard de Duivel in mysterieuze omstandigheden. Los jij de mysteries van het Duivelsteen op? Ga dan op onderzoek in de virtuele realiteit, maar ook in de historische stadskern van Gent, waar het vervloekte Duivelsteen zich bevindt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here