Yvon Jaspers niet te spreken over zwangerschapsfoto

Yvon Jaspers is onlangs bevallen van een dochter. De kersverse spruit heeft de naam Keesje Johanne gekregen. Yvon trouwde drie maanden geleden met haar grote liefde Pieter van Beukering. Toen ze hoogzwanger was liet de presentatrice zich halfnaakt fotograferen. De foto's waren bedoeld voor haar privé verzameling als herinnering aan haar zwangerschap. Tot zover niks aan de hand, maar deze morgen pakte De Telegraaf uit met één van die privé foto's waar Yvon te zien was met haar blote buik.

De fotografe die de foto's genomen had zou de foto doorgespeeld te hebben aan De Telegraaf om te bewijzen dat zij de reportage had gemaakt. Yvon Jaspers overweegt nu een klacht in te dienen tegen de fotografe.

Inmiddels staat er op de website van de fotografe volgende statement:

"N.a.v. alle commotie het volgende:

als kunstenaar heb ik helaas te graag willen bewijzen dat ik de maker was van de foto en het geboortekaartje van baby Keesje (naamsvermelding is ten alle tijden verplicht, maar werd o.a. door SBS & RTL niet gedaan) en hiermee heb ik Yvon's vertrouwen aangetast door haar foto te gebruiken als bewijs naar de media toe.

De bewuste foto is klakkeloos overgenomen en niet door mij verkocht. Ik heb dan ook geen rooie cent ontvangen voor deze publicatie, in tegenstelling tot Nanninga's (de Telegraaf) beweringen. Privé heeft bij niemand geverifiëert hoe de vork aan de steel zat met dit als resultaat. Mijn fout is dat ik trots ben op deze en al mijn andere foto's en dat ik dit niet zo hard zou moeten willen bewijzen…"

Website van de fotografe.
De Telegraaf – Yvon durft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here