Update Pukkelpop is in diepe rouw, en is stopgezet

Pukkelpop is in diepe rouw. Volgens de laatste berichten zijn er vijf doden en drie personen in levensgevaar. De organisatoren hebben besloten om het festival voor de rest van het weekend stop te zetten, dit staat te lezen op de site van pukkelpop zelf. www.pukkelpop.be

We voelen erg mee met de families en vrienden van de slachtoffers. Woorden schieten te kort. We kunnen ons er dan ook niet mee verzoenen om het festival verder te laten plaatsvinden. Daarom hebben wij besloten om Pukkelpop 2011 voor de rest van het weekend stop te zetten.

Wat hier gebeurd is is uitzonderlijk en zeer onvoorspelbaar geweest. We zijn heel erg ontroerd door alle spontane hulp die onze festivalgangers en wij mochten ontvangen.

Wij roepen alle Pukkelpoppers op om op een serene manier terug naar huis te keren. Er worden extra bussen en treinen ingelegd om iedereen weer thuis te brengen.

Vele onder jullie zitten ongetwijfeld met een hele hoop praktische vragen, we verzoeken jullie om deze te richten aan info@pukkelpop.be.

We vragen aan iedereen om begrip op te brengen voor deze uiterst moeilijke beslissing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here