Minister Turtelboom zet theatertour ‘Geert Hoste Kookt’ op het vuur

17 augustus 2011 • Vandaag stelde Geert Hoste in The Mercedes House te Brussel het menu van de theatertour ‘Geert Hoste Kookt’ voor. Minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom kreeg een lijst met actuele ingrediënten van de cabaretier. De theatertour wordt kort en krachtig. En zoals in alle sterrenrestaurants, zijn het aantal plaatsen beperkt.

Reeds meer dan 20 jaar dresseert Geert Hoste de actualiteit op onnavolgbare wijze. Hij brengt politieke satire en humor. In ‘Geert Hoste Kookt’ gaat de chef van de Vlaamse comedy de brandend actuele onderwerpen van 2011 te lijf. Hij fileert Elio Di Rupo, stooft Bart De Wever, braadt Siegfried Bracke, legt een
brochette van politieke partijen op de barbecue, frituurt genetische aardappelen, schilt komkommers, maakt een stoofpot van OmegaPharma/Lotto, flambeert de Koninklijke familie en reduceert het land tot een moleculaire druppel.

Geert Hoste: “2011 afkruiden met 849 pikante sms’en en serveren met een miswijn uit de Franse Loire”.
Dit jaar is de theatertour kort en krachtig. Geert speelt zijn eindejaarsconference exclusief in Kursaal Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Verder zullen er pop-up voorstellingen komen, waarvan locaties en data op het laatste moment worden bekendgemaakt.

De officiële ticketverkoop start op 1 september 2011 via www.sherpa.be. Er zal geen voorverkoop meer zijn aan de theaterzalen. Voor wie niet kan wachten zijn er Star-seats op www.sherpa.be of 070 25 20 20.
De conferences van Geert Hoste behoren al twee decennia tot de meest succesvolle theaterproducties in Vlaanderen. Hij wordt algemeen beschouwd als de grondlegger van de Vlaamse stand-up comedy. Vorig jaar trok ‘Geert Hoste Vulkaan’ in de theaterzalen meer dan 65.000 toeschouwers. De televisieuitzending
op 1 januari 2011 was goed voor 1,4 miljoen kijkers. De start van de officiële ticketverkoop zorgde voor een crash van telefoon- en internetverkeer.

www.geerthoste.be

Touragenda 2011 ‘Geert Hoste Kookt’
Het theaterseizoen 2011 wordt spannend! De tour zal er anders uitzien dan men gewend is. Geert Hoste speelt zijn 22e eindejaarsconference exclusief in Kursaal Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Verder zullen er pop-up optredens komen, waarvan locaties en data op het laatste moment onthuld worden.

DECEMBER 2011
DI 20 OOSTENDE
WO 21 OOSTENDE
VR 23 OOSTENDE
MA 26 OOSTENDE
DI 27 OOSTENDE
WO 28 OOSTENDE
DO 29 BRUSSEL
VR 30 BRUSSEL

Theatertour 2011 ‘Geert Hoste Kookt’
De officiële ticketverkoop start op 1 september 2011. Vanaf 08u00 kan men reserveren via www.sherpa.be of via het nummer 070 25 20 20.
Ticketprijs van 30 tot 46 euro + reservatiekosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here