Meer dan 2 miljoen Smurfenfiguurtjes verdeeld in Delhaize en Tom & Co-winkels

De Smurfenactie van Delhaize loopt als een trein. Net halfweg de actie zijn er al méér dan 2 miljoen figuurtjes verdeeld. Ook de marionetten worden gretig verzameld door de klanten. Wegens succes en de verhoogde interesse door de Smurfenfilm heeft Delhaize besloten om de actie te verlengen tot 14 september. Delhaize verwacht dat er nog voldoende figuurtjes in voorraad zullen zijn tot het einde van de actie. Ook de speciale Smurfensite op de website van Delhaize is een kaskraker met meer dan 300 000 unieke bezoekers die al 17 000 Smurfendorpen hebben gecreëerd.

Smurfenrage
Niemand kan eraan ontsnappen : de smurfen hebben ons land overgenomen. Door de lancering van de Smurfenfilm in de Belgische filmzalen is de smurfengekte compleet. En dat merkt Delhaize ook in zijn zomeractie. Maar liefst 2 miljoen Smurfenfiguurtjes zijn tot nu toe verdeeld in de Delhaize-winkels en Tom & Co winkels. Daarnaast zijn al bijna 25.000 marionetten uitgedeeld. Delhaize bevestigt tegelijkertijd dat er nog voldoende voorraad aan figuurtjes en marionetten zal zijn tot het einde van de actie. Klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken bij het vervolledigen van hun verzameling.

Smurfenactie verlengd tot 14 september
Sinds de Smurfenfilm in de filmzalen loopt, lijkt het wel dat iedereen door het smurfenvirus is gebeten. Ook in onze winkels zien we een sterk verhoogde interesse, niet alleen in de figuurtjes maar ook in de producten rond de Smurfen. Vandaar dat Delhaize, ondermeer op vraag van de klanten zelf, besloten heeft om de actie met twee weken te verlengen tot 14 september. Op die manier geven we de mogelijkheid aan alle klanten om hun verzameling te vervolledigen.

Smurfen online
De smurfen slaan ook online toe. Op minder dan een maand tijd waren al meer dan 300 000 unieke bezoekers actief op de mini-site die door Delhaize werd aangemaakt. Onder hen maakten al 17 000 bezoekers een eigen Smurfendorp aan. Deze mini-site, die toegankelijk is via de site www.delhaize.be, laat immers niet alleen toe om je verzameling te beheren en een ruil van figuurtjes te organiseren met je buren, maar biedt ook een specifieke animatie rond de actie aan. Het doel van deze animatie is om zelf je eigen Smurfendorp aan te maken. Het volstaat hiervoor om een plaats te kiezen op de kaart van Google maps en te beginnen aan de bouw van je dorp met de hulp van Grote Smurf. Door verschillende spelletjes te spelen, kun je je dorp inrichten en wordt je dorp misschien wel verkozen tot mooiste Smurfendorp. Bovendien kan je tussen 21 juli en 31 augustus aan een wedstrijd voor een reis in de voetsporen van de Smurfen.
Om het mooiste Smurfendorp dat werd aangemaakt op de mini-site www.delhaize.be/smurfen te belonen, geeft Delhaize een reis van 5 dagen en 4 nachten weg voor 2 volwassenen en 2 kinderen naar New York, waar de langverwachte film « The Smurfs™» zich afspeelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here