Eerste hulp bij seksblessures

Gaat het er bij jou soms net iets te hevig aan toe? Verbergen je littekens de pijn die je al hebt doorstaan? Lees dan vooral verder. Want buiten zuigplekken en beten kan er nog heel wat foutlopen. Krampen… Voor een flinke kramp in je kuiten, bil, dijen of tenen hoef je niet eens met een complex en vernieuwend standje bezig te zijn. Vaak gebeurt het net als je je ritme gevonden hebt. Je spieren stretchen zal de kramp opheffen. Laat je vriendin je helpen zodat de spanning niet te veel onderbroken wordt. Volgens sommigen kan de kramp vermeden worden door net voor de 'onderhoudswerken' een paar glazen water te drinken. Maar let op: mannen met een konijnenblaas zouden hun speeltijd mogelijk wel eens moeten onderbreken voor een andere activiteit.

Zuigplekken.

Als tiener vond je het waarschijnlijk wel cool. "Kijk ik heb een zuigplek en dus een lief", maar voor volwassenen kan het wel vervelend zijn.
Bij het vacuüm zuigen van de huid beschadig je kleine bloedvaatjes waardoor de huid rood kleurt. Eigenlijk kun je er niet zoveel aan doen. Alleen wachten helpt. Na enkele dagen wordt die zuigplek blauw, bruin en daarna geel.

Gelukkig is de zomer voorbij en kun je bij het eerste miezerige weer een coltrui aantrekken, zodat je weer naar hartelust kan zuigen.

Schaafwonden.

Zit de bedrand in de weg of blijkt die slaapkamermuur toch ruwer dan je dacht, dan heb je zo schaafwonden te pakken. Stoere mannen onderbreken hiervoor hun vrijpartij niet maar verzorg je wondjes achteraf toch maar met wat water of jodium. En nee, speeksel is geen ideaal ontsmettingsmiddel…

Opengekrabde huid.

Vroeg je je altijd al af waarom sommige vrouwen hun nagels graag laten groeien? Dan is het nu hoog tijd te ontdekken waarom. Een striem van boven naar onder op je rug of buik is het einde van de wereld niet. Het jeukt hooguit een beetje. Met wat jodium of een vochtinbrengende crème geneest het allemaal des te sneller.

Beten.

Vindt je vriendin je écht zo'n vent om in te bijten, kijk dan uit naar een ietwat ouder type zonder tanden. Val je op jonger en blijft die tandafdruk duidelijk in je bil staan, hou dan goed in de gaten of de plek rood wordt of gaat zwellen. Ook als die begint te etteren is een bezoek aan je huisarts aangewezen.

Brandende penis(huid).

Kom je te vaak na elkaar klaar of heb je je te lang ingehouden voor het grote moment, dan kan een brandend gevoel aan de eikel knap lastig zijn. Net zoals bij andere ruw geworden huid, volstaat het een vochtinbrengende crème te gebruiken. Neem er één voor een gevoelige huid. En even op de tanden bijten bij het aanbrengen.

Penisbreuk.

Wie denkt stoer te zijn, mag gerust even proberen. Doorgaan totdat je generaal breekt. Uiterst pijnlijk en een gevoel om nooit meer te vergeten. Als het gebeurt, hoor je écht een luide knap en ontstaat er een zwelling en forse bloeduitstorting. Doe onmiddellijk wat ijsblokjes in een washand en dep die op je penis. Ga vervolgens onmiddellijk naar spoed. Bijna altijd is een chirurgische ingreep noodzakelijk.

Blijft junior na de daad nog meer dan drie uur stijf staan en komt dit niet van de Viagra, ook dan rij je best naar het ziekenhuis. Het bloed kan dan onvoldoende in je penis circuleren. Als de zuurstof opraakt kleurt je zwengel donkerblauw tot zwart. De dokter zal met een spuitje op de juiste plaats alles weer doen verslappen. Bron: http://www.hulporganisaties.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here