Festivalzomer op volle toeren… PUKKELPOP en LOKERSE Feesten

De zomervakantie mag dan al halverwege zijn. Het tweede luik van deze zomer belooft dan ook een bomvolle ‘Festivalitis’-maand te worden.Dit weekend kunnen de jonge festivalliefhebbers alvast terecht bij JIM voor een uitgebreide Pukkelpop warming-up. In ‘Festivalitis: Pukkelpop Weekend’ brengt VJ Sean op zaterdag 6 augustus 2011 om 13.00 de ‘TOP 25 Pukkelpop’, met de 25 onmisbare Pukkelpop acts van dit jaar.

Verder nemen zowel op zaterdag als op zondag Pukkelpop artiesten Panic at the Disco, Katy B, Jamie Woon en Tinie Tempah elk één uur lang de zender over tijdens ‘Celeb Take Over’.

Op zondag 7 augustus 2011 om 17.00 staat bij JIM ‘Festivalitis: Lokerse Feesten’ op het menu. JIM pikte twee feestelijke avonden mee en VJ Niko sprak er met ‘Das Pop’, Goose, Jamie Lidell en Mix Master Mike.

Behalve interviews komen ook uitgebreide live fragmenten van onder andere Kelis aan bod. Ook op woensdag 10 en donderdag 11 augustus is er ‘Festivalitis: Lokerse Feesten’.

De hele maand augustus is JIM ‘vol van festivals’ met uitgebreide verslagen van Marktrock en Pukkelpop en ook tijdens Feest in het Park snuiven we de sfeer op bij de jongeren op de festivalweide.

Meer info over de festivalzomer bij JIM vind je terug via JIM.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here