Swoop onthult het muzikale geheim

Sinds enkele weken is de populaire ambiance-formatie SWOOP ook onder dak bij platenfirma ARS Entertainment. Daarmee verstevigen ze de ambiancerangen en voegt de groep zich toe aan het lijstje van o.a. Dynamite en De Feestridders. Van deze laatste mag je in de zomer 2005 vermoedelijk ook een nieuwe single verwachten. Voorlopig zijn Dippy, Tricky en Mad Muts nog aan het 'zomerridderen', zodra ze uit hun slaap komen stellen ze de nieuwste knaller voor. Het huiswerk van SWOOP frontman Filip D'Haeze is echter gemaakt. Samen met de prachtige goodlooking SWOOP GIRLS brengt Filip deze zomer 'The Greatest Lover'. De mosterd van dit liedje is de groep gaan halen bij de populaire Nederlandse formatie LUV' maar toch is de song geen cover geworden.

"Voor The Greatest Lover zijn we bij LUV terechtgekomen. Het idee kwam tijdens een brainstormsessie met mijn nieuwe platenfirma en manager Patrick naar boven. Eerst dachten we om met een andere party klassieker iets uit te halen tot we bij LUV terecht kwamen. Voor mij en voor de SWOOP girls is The Greatest Lover een absolute klassieker. Als we gaan optreden dan zingen we dat nummer heel vaak in de auto. Producer Lex De Groot ( www.ldg.be) heeft een nieuwe versie van het nummer gemaakt en het is dit keer een dialoog geworden tussen de SWOOP GIRLS en ikzelf. Ik doe niet graag sterke uitspraken maar ik durf toch wel zeggen dat The Greatest Lover volgens mij de allerbeste SWOOP song is die we tot nu toe gemaakt hebben!", aldus Filip, frontman van de groep.

Net zoals Dynamite stelt Swoop morgen op Pennezakkenrock z'n nieuwe single 'The Greatest Lover' voor. Vooraf kan je om 10u20 de groep nog aan het werk zien in het Rivierenhof in Deurne tijdens Boekentassenrock. Informatie over Swoop kan je vinden op www.swoop.be. De single 'The Greatest Lover' ligt vanaf vrijdag 15 juli in de winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here