MILK INC – Extra concert za 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis

MERKSEM – Zaterdag 1 oktober wordt toegevoegd bij de concertdata van ‘Milk Inc. 15’. De zesde concertreeks van Milk Inc. in het Antwerps Sportpaleis staat helemaal in het teken van het 15-jarig bestaan van Belgiës populairste danceband.

Geen zonsverduisteringen of andere natuurfenomenen, noch black-outs of andere vergetelheden. Maar als het van de fans afhangt wel voor altijd en zeker ook dit jaar weer een feest dat bovenmaats straf en waanzinnig is. Na Supersized I en II, Forever, Blackout en Eclipse staan Regi en Linda voor het zesde opeenvolgende jaar in het Sportpaleis voor een buitengewoon driftige dance party waarbij alles dit keer draait rond de grote hits uit 15 jaar Milk Inc.

In tegenstelling tot andere verjaardagsfeestjes zorgt de jarige hier zelf voor alle cadeaus. In het Sportpaleis trekken Regi en Linda met derde groepslid Filip weer alle registers open om de fans een onvergetelijke en extra feestelijke liveconcert- en danservaring te bezorgen. Een band vol topmuzikanten, de allerbeste video-, licht- en geluidstechnici en enkele ‘special guests’ zetten mee de kers op de verjaardagstaart.

Opdat niemand de vette beats van dit verjaardagsfeest zou hoeven te missen, wordt zaterdag 1 oktober als concertdatum toegevoegd. Snel reserveren is de boodschap voor alle party people die mee de 15 kaarsjes willen uitblazen.

MILK INC. 15 op vrijdag 23 en zaterdag 24 september en zaterdag 1 oktober om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Tickets: 27,50, 32,50 en 37,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here